06
okt.

Csodálatos világunk – Gyermekek részére hirdet pályázatot a Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

A Pécsi Egyházmegye rajz-, fotó- és kisfilmpályázatot hirdet 3–18 éves kor közötti gyerekek részére.

Ferenc pápa Laudato si’ (Áldott légy) kezdetű enciklikájához kapcsolódva a Pécsi Egyházmegye rajz-, fotó- és kisfilmpályázatot hirdet 3–18 éves kor közötti gyerekek részére. A pályázat témája: Csodálatos világunk.

Olyan egyéni vagy csoportos munkákat várnak, melyek rámutatnak a teremtett világ szépségére, a szegényekkel, elesettekkel, perifériára került embertársainkkal való szolidaritás fontosságára.

A rajzokat A4-es és A3-as méretben várják. A fotókat nyomtatott formában maximum A5-ös méretben, illetve jpg formátumban, Facebookra alkalmas felbontásban.

2-3 perc időtartamú kisfilmeket, filmetűdöket várnak. Ha hosszabb film készül, akkor egy rövid összevágást kérnek. A filmek bármilyen eszközzel készülhetnek. A pályázat kiírói kérik, hogy olyan kiterjesztésű fájlok készüljenek, amelyek a Facebook-felületen való vetítésre alkalmasak.

A beküldési határidő: 2020. október 17.

A pályázatokat az alábbi címre várják: Pécsi Egyházmegye Hitoktatási Iroda 7621 Pécs Dóm tér 2.

A filmeket és fotókat névvel, értesítési címmel ellátva a következő linkre várják: https://drive.google.com/drive/folders/1IQ-C-miqVRrEtAx13V9zgX8fedbW5sLt?usp=sharing

Forrás: Pécsi Egyházmegye

Fotó: Unsplash