27
szept.

Adj innom - konferencia nem csak pedagógusoknak Pál Feri atya előadásával

MKPK-HB

Az "Ugye lángolt a szívünk!?" lelkigyakorlatos könyv szerzői konferenciát szerveznek pedagógusok részére.

Az "Ugye lángolt a szívünk!?" kézikönyvről itt írtunk részletesebben. A könyvet kiadó Ignáci Pedagógiai Műhely további lehetőségeket kínál fel ifjúsággal foglalkozó szakembereknek:

Október 15-én (pénteken) Adj innom címmel konferenciát szerveznek nem csak pedagógusoknak, ahol Pál Feri atya előadásán túl műhelymunkákon keresztül bemutatják elérhető képzéseiket, köztük akkreditált PAT képzéseket. Például szülők és pedagógusok együttműködésegyakorlati gyermekvédelemkonfliktuskezelésszervezetfejlesztéstanári és diák lelkigyakorlatok témakörökben. 
Az ingyenes konferencia regisztráció köteles. Regisztrálni az ignacipedagogia@jezsuita.hu címen lehet lehkésőbb okt. 10-ig. A részvételről a konferenciát követően igazolás kérhető.
Részletek a csatolt plakáton, a facebookon és a honlapon.
 
Szívesen küldenek értesítést, ha valamelyik fontos témakörben (gyermekvédelemignáci pedagógialelkiségteremtésvédelemszexuális nevelés, stb.) újabb képzés indul, vagy új kiadvány jelenik meg. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy az alábbi oldalon feliratkozik az adott témákra: https://ignacipedagogia.hu/maradjunk-kapcsolatban.
 
Intézményekre szabott képzéseket is ajánlanak. Ezeket közösen meghatározott időpontban tartják az őket felkérő intézmény (vagy intézmények) telephelyén, vagy ahova javasolják. Ezek sokféleségéről is írnak a honlapon: https://ignacipedagogia.hu/kepzesek-muhelymunkak/ . Igen, még tanári lelkinapot is szívesen tartanak.